Wilt u weten of u gezond eet?  Neem contact op

Wie ben ik

Ik ben Milou Vugts, vrijgevestigd diëtist, met locaties in Nijmegen en Molenhoek. In 2010 ben ik af gestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool, afdeling Voeding en Diëtetiek. Voor die tijd heb ik als jeugdwelzijnswerker in verschillende settings en omstandigheden met kinderen en hun ouders gewerkt. Na de geboorte van mijn eigen kinderen –en de perikelen rond de voeding van één van hen-  heb ik besloten me om te scholen tot diëtist. Een beslissing waar ik erg blij mee ben.

Visie

Vanzelfsprekend geef ik als diëtist adviezen voor gezond én lekker eten, en voldoende beweging in een vorm die bij u past. Een dieetadvies dat aansluit bij uw vraag, uw eventuele ziektebeeld en uw situatie. Maar adviezen alleen zijn meestal niet genoeg. Het is mijn overtuiging dat er geen enkele methode tot gedragsverandering bestaat die voor álle mensen even goed werkt. En zelfs dat er geen voedingspatroon bestaat dat voor iedereen het enige juiste is. Wat gezond is en wat werkt, is afhankelijk van de persoon en de situatie.

Samen met u ga ik op zoek naar uw optimale voedings-en bewegingspatroon.

Werkwijze

Intake

  • Duur ca 1 uur
  • Doelen: vaststellen van uw vragen/problemen
  • Samen met u opstellen van een globaal behandelplan
  • Eerste dieetadviezen

Vervolgconsulten:

  • Duur ca 15-30 minuten
  • Doel: dieetadvies, inpassing in dagelijks leven, coaching

Contact met Milou Vugts

Bent u op zoek naar adviezen voor gezonde voeding? Advies bij overgewicht, ondergewicht of  bij voedselovergevoeligheden? Wilt u weten wat u het beste kunt eten in verband met diabetes, COPD, hart-en vaatziekten, maag- darmklachten? Of wilt u een intensievere begeleiding vanwege emotie-eten? U kunt ons vrijblijvend een e-mail sturen op info@milouvugts-dietist.nl of ga naar contact.Contact met Milou Vugts

Ga naar contact

Ben jij op zoek naar een diëtist?        Neem contact op