Wilt u weten of u gezond eet?  Neem contact op

Prikkelbare Darm Syndroom

Voeding heeft een grote invloed op de maag en darmen. Sommige voedingsmiddelen werken prikkelend, en verergeren daardoor de klachten. Soms bestaat er ook een intolerantie voor bepaalde producten. Het is niet altijd eenvoudig om te achterhalen om welke voedingsmiddelen dat precies gaat. Mogelijk vermijdt u daarom onnodig bepaalde producten en is uw voeding niet meer volwaardig.

Ik bespreek met u uw voedingspatroon en het verloop van de klachten. Daaruit volgen adviezen op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Samen met u ga ik vervolgens bekijken wat voor u haalbaar is, en hoe u dat in het dagelijks leven kunt gaan toepassen.


      


Contact met Milou Vugts

Bent u op zoek naar adviezen voor gezonde voeding? Advies bij overgewicht, ondergewicht of bij voedselovergevoeligheden? Wilt u weten wat u het beste kunt eten in verband met diabetes, COPD, hart-en vaatziekten, maag- darmklachten? Of wilt u een intensievere begeleiding vanwege emotie-eten? U kunt ons vrijblijvend een e-mail sturen op info@milouvugts-dietist.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Ben jij op zoek naar een diëtist?        Neem contact op