Wilt u weten of u gezond eet?  Neem contact op

Kinderen

Na mijn vroegere werk als groepsleidster in diverse instellingen was de keuze voor een bijscholing Kinderdiëtetiek snel gemaakt: met kinderen werken is nog altijd leuk!

De ontwikkeling van het eetpatroon is bij kinderen groot. Van melk, via papjes en fruithapjes naar de variatie van andijvie, rijst, vis en draadjesvlees: het is een lange weg. Het is dan ook niet vreemd dat dit niet altijd vlekkeloos verloopt.

Soms zijn er medische problemen, of is er om wat voor reden dan ook een strijd rondom eten ontstaan. De invloed van leeftijdgenoten kan een rol spelen. De verleiding om teveel te eten of te weinig te bewegen is vaak groot. En sommige kinderen doen het ‘gewoon anders’.

Net als bij volwassenen bekijk ik in de intake zorgvuldig wat het probleem is, en wat de beste behandeling is. Hierbij probeer ik op een speelse manier aan te sluiten bij de mogelijkheden van uw kind. Eten moet (weer) leuk zijn!


   


Contact met Milou Vugts

Bent u op zoek naar adviezen voor gezonde voeding? Advies bij overgewicht, ondergewicht of bij voedselovergevoeligheden? Wilt u weten wat u het beste kunt eten in verband met diabetes, COPD, hart-en vaatziekten, maag- darmklachten? Of wilt u een intensievere begeleiding vanwege emotie-eten? U kunt ons vrijblijvend een e-mail sturen op info@milouvugts-dietist.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Ben jij op zoek naar een diëtist?        Neem contact op